schild latem01Harmonieorkest & Instaporkest Sint-Martens-Latemschild latem01

• f4

Goed om weten

repetitie op vrijdagavond:
instaporkest (18.45 tot 19.45 uur)
harmonie (20.00 tot 22.00 uur)

Contactpersonen:
0479 64 05 46

0476 74 79 48

0497 45 88 70

Adres:
Harmonieorkest Sint-Martens-Latem
Kortrijksesteenweg 95A
9830 Sint-Martens-Latem

Ondernemingsnummer: BE409.769.966
Rekeningnummer: BE13 4495 5829 9139

Beste muziekliefhebber,

Graag willen wij u een voorstel doen.

Het Koninklijk Harmonieorkest WIK van Sint-Martens-Latem is een actieve harmonie met een 35-tal leden van alle leeftijden. Wij spelen sinds 2012 in eerste afdeling en brengen ieder jaar een aantal zeer verzorgde optredens in Latem en Deurle. Het jaarlijks hoogtepunt van onze harmonie is het Lenteconcert dat steeds op een vierhonderdtal muziekliefhebbers kan rekenen. Zo brachten wij dit jaar een totaal-spektakel over ‘De Groote Oorlog’ met beeld, woord en muziek. Wij zijn steeds op zoek naar muzikanten (blaasinstrumenten of slagwerk). Er is weliswaar een instroom vanuit de plaatselijke muziekacademie, maar we zijn ervan overtuigd dat er veel talent ongebruikt is en bijgevolg dreigt verloren te gaan: muzikanten die jaren geleden muziekonderricht gevolgd hebben, of muzikanten met voldoende kennis aan notenleer en vaardigheid met een instrument, of muzikanten wiens instrument onder de spinnenwebben zit maar die nog steeds de microbe in zich hebben, of...

Welnu, ons orkest neemt het op zich om deze ‘slapende’ muzikanten opnieuw op te pikken. Aarzel niet en kom meespelen of de sfeer opsnuiven op één van onze repetities Wij engageren ons bovendien om persoonlijke bijlessen in een instrument aan te bieden. De lesgevers zijn academisch gevormd, maar het tempo wordt aan uw kunnen aangepast. Het is geen onderwijs met stress, toetsen en evaluaties, maar een stimuleren van wat binnen uw mogelijkheden ligt. Wij hebben ook bepaalde instrumenten die we in bruikleen kunnen geven.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. De repetities vinden plaats elke vrijdag van 20 uur tot 22 uur in ons repetitielokaal, Kortrijksesteenweg 95 A, Sint-Martens-Latem (naast restaurant Sapporo en Carglass). We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Met muzikale groeten.

Contactpersoon: Jens De Bruyne

Contact info:

Koninklijke Harmonie 'Willen is Kunnen',  Kortrijksesteenweg 95A,  9830 Sint Martens Latem

info@harmonieorkest-latem.be
info@instaporkest-latem.be