schild latem01Harmonieorkest & Instaporkest Sint-Martens-Latemschild latem01

Sporthal Hoge Heirweg 64 - Sint-Martens-Latem - aanvang 20u - deuren 19u30
vvk € 12 - adk € 13 - <12 jaar: gratis - studenten: € 2 korting
Kaarten verkrijgbaar bij: dagbladhandel Up 2 Date, Golflaan 57 - Latem

zondag 12 maart 2017 provinciaal muziektoernooi:
- Geklasseerd in 'uitmuntendheid' met GROTE ONDERSCHEIDING! -

Beste sympathisant

Zondag 12 maart 2017 heeft het harmonieorkest van Sint-Martens-Latem deelgenomen aan het Provinciaal Muziektoernooi van Oost-Vlaanderen.

We mikten hoger dan we met ons orkest ooit hebben bereikt, en zijn daarin geslaagd, met verve zelfs: we haalden de categorie “uitmuntendheid” met grote onderscheiding.
De jury – waaronder een aantal grote namen in de muziekwereld – was unaniem lovend over onze prestatie.

De euforie onder de muzikanten was dan ook bijzonder groot! Voor dirigent Jens De Bruyne en zijn muzikanten is het een bevestiging dat we muzikaal sterk staan en we de juiste weg zijn ingeslagen.

Zondag hebben we het harmonieorkest van Sint-Martens-Latem op de kaart gezet!

We willen alle sympathisanten en sponsors dan ook bedanken voor hun niet-aflatende steun op al onze activiteiten.

Alle muzikanten,
dirigent Jens De Bruyne,
voorzitter Kristiaan Meyvis en
alle bestuursleden